onsdag 9 mars 2011

Besök från Jönköping


Lillan var söt med sin röda klänning som hon fått av moster Moa då hon träffade sin farmor, bonus farfar o farbror Lasse för första gången. Hon var lite blyg i början men hon tinade upp ganska fort o log o skrattade till alla som hon såg. Sen dagarna efter så har hon lyst upp o skrattat o jollrat på som hon gör då hon är på bra humör :-) Hon pratar en hel del o ganska högt också o det är roligt att sitta o lyssna på henne då hon sitter där o pratar för sig själv :-)


Var iväg en sväng på stan för första gången med lillan o vagnen igår o det blev en riktigt trevlig dag på stan. Lillan hon var så snäll så o satt o tittade sig omkring på allt som fanns att titta på. Till slut så somnade hon gott i vagnen o sov de hela vägen hem :-)

3 generationer lilla Angelina, pappa Micke o farmor Ywonne. Är kul att få dom alla tre på bild, ska ta mer bilder nu medans dom är uppe så man får en hel del. Man får ju passa på medans dom är här o det får dom stå ut med att jag knäpper en massa kort lite här o där :-D


Lillan sitter stolt i mormors famn o myser :-) Hon lyser upp så fort som hon ser sin mormor o det är en fin syn att få se dom tillsammans. Är glad att jag har kunnat ge henne ett barn barn o fler kommer det nog att bli också men det blir nog om några år. Angelina får allt växa till sig lite först innan vi börjar tänka på nästa :-) Men jag vill gärna ha fler barn :-)


Lillan har börjat sitta i uppe i barnstolen nu med lite stöd, här sitter hon i den barnstol som jag hade då jag var liten :-) Hon utvecklas fort nu o har börjat att försöka sätta sig upp nu från det att hon ligger på rygg men det är inte riktigt hon lyckas med det än men envis som hon är så kommer hon snart att lyckas med det :-) Nu har vi alla samlade här o ska äta middag o umgås :-) Alltid lika trevligt att ha trevligt besök :-)

/Mia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar