tisdag 12 januari 2010


Nu har vi bott i nya lägenheten i en vecka o jag trivs mer o mer här, här kommer jag o Micke bo länge o trivas hur bra som helst :) Vi firade igår lite då han har lyckats få tag på ett jobb nu också :) Första stället som han mailade in till var i behov av en extra person. Ibland går livet verkligen så som man vill att det ska :)

Det har varit varmare här nu ett par dagar o visst har det varit skönt, det har inte minst hjälpt oss då vi håller på att flytta nu men det ska visst bli kallare nu igen :( Känner av det i hela kroppen att det är på väg :( Längtar verkligen mer o mer nu efter att våren o värmen. Kommer sitta mycket ute på balkongen i sommar o läsa o trivas hur bra som helst. Det är en riktigt mysig lägenhet o den ligger lite längre upp så man kan inte se rakt in som man kan på den andra vi bodde i. Vi har mer privatliv här i den här.

Var o hjälpte mamma i lördags med hönsen lite, vi flyttade om lite bland dom o såg till att stora Guliver fick lite vänner han med, vi har haft kycklingar som är i hans storleks klass men dom har varit tvungna att växa till sig lite innan dom kunnat flytta in med han. En liten höna strök tyvärr under o riktigt varför vet vi inte men en del är inte menade att överleva, det är den bistra sanningen i naturen :/

Nä nu ska jag ta o fixa lite frukost åt oss men jag skriver mer senare :)
/Mia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar